برگزاری کارگاههای آموزشی ویزه پرسنل خوابگاهها و دانشجویان همیار سلامت روان

کد خبر: 18060    1398/02/02

مرکز مشاوره دانشگاه بوعلی سینا کارگاه آموزشی  مهارت ارتباط موثر و مهارت  جرات مندی و شیوه های مدیریت روابط عاطفی  و شکست عشقی ویژه دانشجویان همیار سلامت روان منطقه 4 و پرسنل خوابگاهها را در تاریخ 26 الی27/1/98 برگزار کرد .

مراحل ارتباط موثر :(کلامی ، عاطفی ،جسمانی ،اجتماعی و عقلانی )

بیان عوامل بازدارنده ارتباط موثر:تعمیم دادن ،تمسخ ،برچسب زدن  ،پیش داوری و...

تعریف زبان بدن ومهارتهای آن

مهارت قاطعیت :

تفاوت قاطعیت با جرات مندی

بیان چهار گروه رفتاری :(منفعل ،پرخاشگر ،منفعل پرخاشگر و قاطع )

راههای تبدیل رفتار فرد منفعل به رفتار قاطع : بصورت تنظیم کار برگ های ثبت سرزنش ها و قضاوت های روزانه

مشکلات ناشی از عدم جرات مندی :

مراحل آموزش قاطعیت   ، قاطعیت  فواید قاطعیت

موانع قاطعیت ( ترس از دست دادن ، تعریف گناه ،ترس از تحقیر و.. فهرست کردن موقعیت های قاطعی و

تکنیک های رد قاطعانه :

بازخورد مثبت 2-دلایل نه گفتن 3-انتقاد ساندویجی 4-تکنیک  سی دی خش دار 5-روش خلع سلاح

شیوه های افزایش ابراز وجود : اول کلمه نه  دوم :من اهل این کا ر نیستم  سوم :نمی خواهم در مورد آن حرف بزنم  چهارم :

می خواهم الان از اینجا بروی

شیوه های مدیریت روابط عاطفی و شکست عاطفی :

شناسای افراد دچار شکست عاطفی

تکنیک کنترل افکار مزاحم ،تحمل آشفتگی ،نظم بخشی هیجانی، شیوه های مقابله با استرس، مقبله با خلق منفی در افراد با شکست عاطفی ، شناخت خطاهای شناختی

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10